Seyfettin ÇELİK - Müdür

1970 yılı Eruh doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Eruh´ta tamamladı. 1988 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Yüksek Okulundan mezun oldu. Aynı yıl, Kars ili Kağızman ilçesi Şaban Köyü İlkokulu´nda göreve başladı. 1991 yılında Eruh Atatürk İlkokulu´na müdür vekili olarak atandı. 1993 yılında 2 aylık askerlik temel eğitiminden sonra Kavakgölü Köyü İlkokulu´nda er öğretmen olarak görev yaptı. 1994 yılında Eruh YİBO´da müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 1998 yılında aynı okulda müdür olarak 2 yıl görev yaptı. 2000 yılında Balıkesir - İli Sındırgı İlçesi - Süller Köyü İlköğretim Okulu´nda çalıştı. 2001 yılında 75. Yıl MEV İlköğretim Okulu´ndan sonra Mehmet Akif Ersoy, Cumhuriyet İlkokulu´nda müdür yardımcısı  ve Milli Eğitim Şube Müdürü olarak çalıştı. 2013 Aralık ayından itibaren Halk Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Evli ve 6 çocuk babasıdır.